Ce tehnică să folosim?
Începem cu cea mai simplă - creioanele colorate. Cel mai important lucru este crearea schiței cu un contur de bază. Dacă ești un artist experimentat și mergi direct la subiect, poți sări peste pasul cu crearea schiței. Recomandăm să optezi pentru creioane colorate de bună calitate, care vă vor face o treabă bună.
Celălalt sfat al nostru este să te concentrezi pe detalii. Da, știm că desenarea fiecărui fir de păr nu este una dintre cele mai tari picturi a artiștilor, dar cu cât creezi mai multe detalii elaborate operei tale, cu atât mai bine. Ține minte, totuși, că și în cazul în care pisica din din desenul tău nu se va asemăna cu cea pe care ți-ai propus s-o desenezi, tot poți crea ceva cu totul unic, care merită cel puțin un loc pe frigiderul tău. :)
Șablonul din desen
O modalitate sigură de a crea pisica perfectă este să folosești un șablon. Poți face unul foarte simplu dintr-o hârtie de desen sau hârtie clasică. Pe lângă numeroasele șabloane cu temă de pisică deja disponibile pe internet, îți poți crea și propriul șablon. Nu trebuie decât să desenezi conturul pisicii pe hârtie și să decupezi părțile, care vor forma motivul de bază. Poți folosi bandă de mascare pentru a atașa șablonul de bază și apoi doar îl îndepărtezi pur și simplu.
Odată ce șablonul este gata și atașat la bază, putem trece la partea a doua - depinde de tine ce aplici, dar noi îți recomandăm spray-ul acrilic. Pulverizează-l direct pe suport unde șablonul va crea direct motivul. Dacă dorești să-ți ridici arta la un nivel superior, crează șabloane și pentru detalii - de exemplu, mustața, ochii etc.
Adăugă ceea ce îți place să pictezi...
Mulți dintre noi ne simțim mult mai confortabil pictând ceva ce am încercat deja. Prin urmare, dacă te-ai decis să pictezi ceva nou, poți combina cu subiectul sau tema ta preferată. De exemplu, chiar și această pisicuță combinată combinată cu haine. Doar ia în mână vopselele de acuarelă și crează!
Crează neconvențional!
Dacă ești sătul de pictură și creație tradițională, încearcă ceva nou. Recent, am descoperit că pictura pe o bază neagră este foarte interesantă. Am ales să folosim o pânză neagră, care oferă picturii un farmec aparte. Poți picta pe aceasta cu vopsele acrilice sau guașe.
Exercițiul crează maestrul...
Nu uita că și desenul și pictura sunt abilități care pot fi îmbunătățite prin exercițiu și practică. De aceea, nu ezita să te dedici artei oricând ai puțin timp liber. Fie că iei în mână creionul, culorile acuarele sau acrilice, fiecare pensulă pe care o trasezi te aduce mai aproape în procesul de îmbunătățire a propriei tehnici.
Aici poți vizualiza cum am inclus animalul nostru de companie în lucrarea noastră artistică:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Sperăm că blogul de astăzi ți-a dat o idee interesantă pentru următoarea ta creație. Îți dorim multă creativitate și așteptăm cu nerăbdare creațiile tale.
Lea